24-25 Maj i Huddinge Centrum

Helgen den 24 till 25 Maj så finns det många andra anledningar att besöka Huddinge Centrum. Det brukar ofta vara ett eller annat evenemang i Huddinge men just denna helg så sammanfaller flera vilket gör att det är ovanligt mycket som händer.

Först och främst så är det Huddinge jazz & blues festivalen som anordnas vid Sjödalsparkens stora scen. Första bandet börjar spela på fredagen kl 17.00. Mat och dryck finns på festivalområdet och denna festival är gratis.

Samtidigt som det är jazz och blues festival så anordnar Huddinge Centrum även Maydays. Detta startar på fredagen kl 12 och är fullspäckat med aktiviteter. Sjödalstorget kommer att fyllas med mat och musik och aktiviteterna kommer pågå till kl 22.

I samband med detta så infaller även Huddingedagen lördagen 25 Maj. Då fylls Sjödalsparken med utställningar och aktiviteter. Här kan man delta i vitt skilda aktiviteter som ponnyridning och drop-in vigsel.

Som om detta inte var nog så anordnas det även loppis i Sjödalsparken. Så allt sammantaget så kommer det vara fullt ös och massor att göra i Huddinge Centrum denna helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *